Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Lördag

Av Catti - 12 december 2009 08:59

God morgon allihopa.....

Jag har varit uppe sedan 06 idag och hunnit med att både sitta på facebook och att göra senap....


Har varit lite för mycket att stå i den senaste tiden men nu är det inte mycket kvar på terminen så kanske har jag tid att sitta här lite oftare ;-)

Denna veckan har jag haft 3 prov varav ett var nationellt i matte *urk* nästa prov är i Januari...

Har fått antagningsbesked till vårens kurser vilket känns skönt och accepterat har jag också gjort...


I övrigt så har det varit både "heaven and hell" här så att säga, tur att Lisa har funnits där och glatt min tillvaro ;-) guld värt!!!!

Borde ringa Jeanette oftare men var ska vi få tiden ifrån??? när vi väl pratas vid så kan vi ju för fanken inte slita oss från luren *s*


Skulle vilja ha en liten "happening" med Filips faddrar då mycket har hänt i hans liv men 1 av dom har ju hållit sig undan länge och när man träffat på henne så har hon inte hälsat och en av hennes ungar pekar ett smutsigt mittenfinger efter oss medans en annan är bara så lost!!!!

Får se om det går att få ihop något och var man kan ta tiden ifrån...


Nu ska jag ta och sätta lite fart här hemma...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se