Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Söndag

Av Catti - 18 oktober 2009 10:24

Då var det söndag igen och jag vet att jag inte skrivit på ett bra tag men just nu är det allt på en och samma gång i mitt liv.

Nu till veckan har jag 5 tentor att genomföra *urk* samtidigt ska jag försöka hinna med mitt liv som mamma och fru, funderar på om det finns något sätt att få fler än 24 timmar /dygn men tydligen så går inte det :-(

I vilket fall som heslt så har jag försökt att koppla bort från studierna både fredag och lördag, har bakat pepparkakor med lilleman och varit fyllechaffis så nu får jag ta igen lite extra idag istället.

Fick tillbaka ett svenskaprov som jag gjorde för ett tag sedan och jag fick vg- vilket jag blev skitglad för, jag är supernöjd om jag får g så det där v:et blev en riktig överraskning då jag aldrig hade trott det.

Har tyvärr en tendens att "låsa" mig på prov så allt som jag pluggat bara försvinner och sedan slutar det med samma sak varenda jäkla gång = MIGRÄN!!!! snacka om att det lär gå åt mycket eez, kaffe och treo denna veckan med alla prov, dyrt blir det..


Äldste sonen har jobbat med att sälja GT på helger då han vi haft överenskommelsen att vi lägger ut resten av pengarna så att han kan få ett wii i julklapp, förra veckan så fick jag frågan av min syster om vi var intresserade av att köpa deras wii som dom hade köpt i julas.

Jag kan inte mycket om spel men även jag fattade att vi gjorde ett kap då vi fick maskinen, trumset, mick, gitarr, bas, 4 spel (worldtour, hero m.m.) för 2000:- MEN nu står det förbannade trumsetet där och ingen verkar vara sådär speciellt intresserad av det förutom lilleman ;-)


Har även hunnit med att klaga på en lärare som inte varit vidare trevlig så det slutade med att rektorn dök upp i klassen och frågade vad alla tyckte om läget, hoppla vad det flög upp nävar i rummet med klagomål ;-)

Vårterminens ämnen är även sökta så jag hoppas att jag kommer in...


Tjingeling nu väntar lite pluggande varvat med pepparkakor och mjölk...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se