Direktlänk till inlägg 2 oktober 2009

Fredag

Av Catti - 2 oktober 2009 18:34

Nu är denna veckans slit över, eftsom jag fick stanna hemma från skolan en vecka så har jag en del att ta igen så idag fick jag göra mitt engelska prov.

Så skönt att ha det fixat, nästa vecka har jag "bara" 3 prov och vecka 43 har jag 5 prov... *gulp*

Det är bara att bita ihop och göra sitt bästa, känns tufft men jag ska klara av det.

I övrigt så har inte så mycket hänt som jag tänker skriva om här då jag vet att vissa snokar och det finns saker som inte alla har med att göra...

Fick hem skolkorten på Anton idag Glad kan säga så mycket som att de blev jättefina...

Ska få besök idag så jag har köpt hem god mat och dryck, sitter och väntar...

Tänkte ta och få gjort lite matte medans jag väntar...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se