Direktlänk till inlägg 25 september 2009

Fredag

Av Catti - 25 september 2009 09:09

Har inte orkat skriva på ett tag, var hos läkaren i måndags och det visade sig att jag hade influensa och halsfluss...

Jag fick Kåvepenin men hur jäkla lätt är det att svälja tabletter som är 2cm när man inte ens kan svälja saliv???

Vaknade vid 01 av att det gjorde fruktansvärt ont (igen) så det var till att stoppa i sig 2 alvedon och försöka att somna om, vid 06 vaknade jag av att det onda var borta... ÄNTLIGEN...

Sitter och väntar på att R ska komma hit, sedan ska vi till Trollhättan och spana ;-)

Vill åka NU, helst redan igår...

Tjingeling...


GRATTIS till Malin och Fredrik som fått en riktigt underbar liten prinsessa, så bedårande söt :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se