Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Tisdag

Av Catti - 15 september 2009 10:35

Att köpa, eller att inte köpa? Det är frågan...

Är så kluven, vet varken fram eller bak...

Måste ta beslut, men tänk om det blir fel?

Ska snart iväg till skolan, några timmar engelska kanske får hjärnan att varva ner. Nej tror inte det *s*

Imorgon blir det verkligen ingen rolig start på dagen, bara att bita ihop och hoppas på det bästa och förvänta sig det värsta...

Föräldramötet igår gick bra, på torsdag ska jag på utvecklingsamtal.

Kikar på maken just nu och han är verkligen på "g". Åhh om jag inte vore så velig, då hade vi inte behövt sitta och tramsa...

Dags att att ge mig själv en bitchslap? kanske även en fishslap när jag ändå är på gång...

Nu ska jag sätta fart så jag kommer i tid...

Tjingeling...

 
ANNONS
 
jeannette

jeannette

16 september 2009 19:17

Vad ska ni köpa?????
Ja ,köp bil så ni kan komma och hälsa på,hahahaha.
Allt väl overthere annars?, här e det bara bra, no problemas at all. Vi får höras på tele nån dag. Ha det bästa

Kram jeannette

http://jeannetteochellaplusresten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se