Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Söndag

Av Catti - 13 september 2009 19:22

Har idag pratat med en go gumma i telefon, du vet vem du är eftersom jag bara pratat med en enda person idag, jag vet att jag kanske tjatar MEN du måste ta vara på dig!!!

Jag lovar att så fort vi fixat det som vi pratade om idag så är jag hos dig ;-) *kram*


Tänkte även ge en känga i röven på några andra personer...

Hoppas att vissa personer aldrig mer behöver hjälp eller stöd, jag har tidigare funnits där och ibland har jag satt både mig och min familj i en taskig situation för att hjälpa andra men nu är det slut med det!

Tänk inte ens tanken på att vända dig/er mot vårt håll när det behövs tröst eller hjälp...

Har tidigare levt efter mottot att hjälper man andra så kan man få hjälp själv men nu har jag insett att så är tyvärr inte fallet, vissa säger att vi är vänner men ärligt talat, är vi verkligen det?

Är det egentligen inte som så att det har varit bekvämt att jag och min familj kunnat hjälpa till och att det varit ganska skönt att utnyttja vår "snäll-dumhet"???


Är just du som läser detta osäker på hur du är eller har varit mot mig och min familj så tänk efter, har du innerst inne gott samvete?

Tror att många fått för sig att de har gott mjöl i påsen men jag är ledsen att behöva säga det men tyvärr så är nog inte fallet riktigt så, visst jag kan kalla dig min vän men ärligt talat så har jag faktiskt insett att vi nog inte är det egentligen för då hade ju inte jag varit den som ska finnas där i vått och torrt medans vissa andra bara flyter vidare och inte ens bryr sig om att bry sig...


Avslutar med dessa orden:

Hoppas alla får det liv de förtjänar, för det man sänder ut får man tillbaka!!!!

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se