Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Fredag

Av Catti - 11 september 2009 17:14

Ja se god dag på er alla... Skrattande

Idag har jag varit ledig och bara njutit, imorse så tog jag och maken en redig promenad med Filip och avslutade med bus i Skräcklan.

Imorgon så ska Linus åka iväg på camping med några kompisar och naturligtvis även några vuxna, eftersom jag har tagit mig en hel dag utan studier så får jag lägga manken till i helgen istället men det är det värt...

Fick lite nyhets"skvaller" idag av en fd. chef, förra veckan så såg jag och maken ett jädra tjohej utanför en affär och idag fick vi förklaringen.. det ska tydligen ha varit min "antagonist" som ställt till bråk inne i affären så när polisen skulle ta med honom så blev det lite baluns så att säga, det slutade tydligen med en tripp in på lagret för "lugnande" och sedan släpades killen ut till polisbilen.

Med andra ord så har killen på bara några få månader hunnit med att:

Åka fast för att ingå i "klotterplanket"...

Bråka inne i mataffären så att polisen kommer och tar med honom..

Misshandla mig...

Sedan så har jag även fått höra att jag är inte den första som blivit utsatt av honom och med tanke på detta landets lagar och snabba arbete av socialen så lär han fortsätta sin brottsbana...

Åhh vad stolta hans föräldrar borde vara, hade dom inte varit det så kanske, kankske, kanske dom borde tänkt på att höra av sig till mig och beklaga det som deras son gjort och försökt att ersätta mina utlägg till sjukvården och det som gick sönder... jajaja, jag vet att alla föräldrar i detta landet inte bryr sig eller har en oändlig massa olika orsaker till att "slippa" ta itu med det som sker runt dom...

Nu ska jag spana lite i lokaltidningen och blocket efter bilar, fortfarande sugen så det lutar mot att det blir ett köp framöver men vi har fått ännu ett erbjudande om avbetalning fast det är "fel" sort, vill helst inte ha någon "bisexuell-mexiansk-wcreparatör (bmw)"  

Senare ikväll så ska vi ha lite mys här hemma...

Tjingeling...

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

12 september 2009 10:54

Hallå va är de jag har missat nu !!

http://anncharlotteriksson.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se