Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Torsdag

Av Catti - 10 september 2009 12:20

Idag har jag och Lina jobbat som attan, grupparbetet är så gott som klart så nu väntar vi bara på den 3:e personens bidrag...

Jah fick brev från polisen idag:

Underrättelse om beslut, misshandel, förundersökning inleds ej - misstänkt ej fyllt 15 år.

Kära åklagare och poliser, jag önskar att ni aldrig blir utsatta för något negativt då ni kommer att bli rövknullade när ni försöker att få till en rättelse, lev gott och dröm vidare...

Det är så skönt nu när vi rensat ur här hemma, i helgen så blev vi av med: en tv, stereo, playstation och 2 datorer.

Hoppas att familjen blev glad och har nytta av sakerna, vi blev glada att slippa ha sakerna liggandes...

Nu ska jag iväg på ett möte...

Tjingeling...

 
ANNONS
 
jeannette

jeannette

10 september 2009 20:24

hahahahaha, gud vilket språk kvinna. Du bor ju i sverige , hade du räknat med något annat, hahahahahahaha. Välkommen till landet där man låter snorungar leka bäst de vill utan att ta tag i dem i rätt tid.
Vi får bygga upp ett eget land där det råder hög moral och hårda straff, asg.

Ha en jävla bra dag ändå //jeannette

http://jeannetteochellaplusresten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se