Alla inlägg under augusti 2009

Av Catti - 14 augusti 2009 14:44

Halva dagen har nu gått och jag springer som en skållad råtta mellan allt som behöver göras...

Jag har  STÄNGT av chat på både fb och msn, jag tänker inte sätta igång det igen heller som jag känner just nu för det blir för jobbigt när flera stycken börjar skriva samtidigtoch det börjar sega :-(

Här har vi även stängt av ljudet på telefonerna, behöver få lugn och ro utan en massa jäkla tjatter... tror inte att någon vill oss något livsviktigt ändå så nu ska vi njuta av sista helgen innan allt rullar på...

Skulle det vara så att jag inte skrivit någon dag så är det för att jag är upptagen och lägger min tid på...

1. Familjen

2. Studierna

3.  "Ladda batterierna"

4. Vissa personer men jag tänker inte precisera varken namn eller initialer ;-)


Nu ska jag börja med maten, var skönt att vila en stund...

Tjingeling...


psst!

J, du vet hur det där släktet är så vi får ta tillfället i akt ;-) *ASG*

ANNONS
Av Catti - 14 augusti 2009 07:06

Vilken morgon.... vaknade före 6, solen skiner och maken har blivit dålig så det blir inte till att jobba för honom...

 Han får sina 5 minuter i rampljuset då han kan gny av sig om sina krämpor efter det så får det vara nog, har inte tid eller ork idag och envisas han så lär han få svar på tal...

Jag har ju en del "krikgsskador" att ta upp och han är ju en bidragande orsak till att jag fick dom *S*  den lilla lilla lilla saken på min ena axel som har såna där konstiga vassa saker i huvudet och en gaffel i baken tycker att jag ska laga ärtsoppa till middag, DET kanske hjälper mot hans oroliga mage.. eller??? *ASG*


Tackar även för kommentarerna jag får i bloggen, kul att veta att någon läser den :-)

Nu ska jag ta lite mer kaffe och loggar troligtvis in senare igen...

Tjingeling...

ANNONS
Av Catti - 13 augusti 2009 13:11

Jösses vad fort denna veckan har gått, fick besök av Lotta och Putte igår och det var kul :-)

Pratade bort en stund med Jeanette också, fasen vad kul det hade varit att ses snart igen men tyvärr så är det en bit emellan oss :-(

Har donat idag igen *pust*  så imorgon är det möte som gäller och maken ska jobba men det blir till att ta med Filip eftersom han är ledig från dagis, ska snart gå och hämta honom...

Blir så trött på att folk snokar, hör av sig till andra för att fråga vad som händer hos oss m.m

Har man inte haft något intresse av att bry sig tidigare så behöver man inte göra det nu heller, ett gott råd är att ta sig en funderare OM och VAD man gjort för att vi inte ska orka bry oss längre...

Tänker inte skriva ut några namn eller precisera vad vissa personer gjort eller inte gjort det borde de klura ut själva och förhoppningsvis inse att det inte är en självklarhet att vi finns där längre för dom, jag har tidigare sagt att gör man bort sig så ger jag 1 chans till bättring och tar man den inte och reder upp situationen så har man inget här att hämta längre och det gäller fortfarande!!!

Nu åskar det så det blir till att logga ur...

Tjingeling...

Urk

Av Catti - 12 augusti 2009 12:04

Urk för denna skallebang, här har vi hunnit med en massa men ändå är det sjukt mycket kvar att fixa...

Har sökt en viss dam idag men hon var inte hemma, sneglar mot Motala ;-) ska fortsätta att dona snart men borde få i mig något att äta innan...

Filip ska hämtas om en stund och då bör vi ha hunnit med hälften av det som är planerat, bäst att sätta fart igen *suck*

Tjingeling...


Av Catti - 12 augusti 2009 07:36

Vaknade före 7 idag igen, har hostat inatt men ingen förkylningshosta, ähhh blir så trött på detta...

Idag har jag en lista som måste följas, maken och Linus ska börja med förrådet så tar jag och Anton inne i kåken, vi får passa på medans Filip är på dagis annars så ska han vara med överallt och då lär inte mycket bli gjort...

Måste få upp barnen nu så jag får kanske fylla på mer senare...

Tjingeling...

Av Catti - 11 augusti 2009 13:26

Har sovit som en kratta och vaknade för 7 så det var lögn i h-vete att somna om, bara att gå upp och sätta på kaffe...

Har målat i Linus rum, klippt Anton och fixat lite annat som behövdes...

Sitter nu och fryser som ett skållat ollon, vete böveln om jag håller på att bli sjuk men har en djävulusisk huvudvärk...

Polisen ringde igår och ställde in så det återstår att se när det blir av, kommer inte att ha så vidare mycket tid framöver så det hade varit bra att få det gjort innan skolan börjar men inte mycket att göra åt...

Funderar på att slänga i mig en treo och se om jag slipper dunkandet, ta på mig full mundering så kanske jag inte fryser fast helst så vill jag krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och sova men då lär jag inte somna ikväll så det är bara till att hålla sig vaken och pinas...

Nu kikar solen fram men inte hjälper det, vägrar tro att det börjar bli dags för strumpor och varmare kläder...

Nu ska jag fxa med lite annat...

Tjingeling...

Av Catti - 10 augusti 2009 12:44

Blir så trött på data-strul, refresh, refresh JAAA jag fattar, fb är ett jäkla strulställe tydligen GAAAHHHH

Passar på att skriva lite och njuta av lugnet här hemma, så tyst förutom hundens gnyenden i sömnan *s*

Har inhandlat lite gott som vi ska ha till helgen, kom ganska lindrigt undan då vi beräknat utifrån personer som hört av sig, tar för givet att INGEN normal människa bara dyker upp för man brukar höra av sig i god tid och nu har vi redan planerat...

Skulle det komma några helt appropå så kan man kanske få höra en och annan förklaring till bortavaron, kan bli intressant :-) 

Är så trött på vissa vuxna och deras ungar,  är det normalt att vara uppkäftig? peka mittenfinger? inte kunna säga hej utan istället bara vända på huvudet och leka som att man varken ser eller hör när man står 1 meter ifrån? hade verkligen inte trott detta om vissa men ok ska det vara på det viset så bara håll er undan!!!

Är ivägbjudna till helgen, ska bli kul att träffas och låta barnen busa av sig *ler*  

Känns som att tiden bara flyger iväg nu, kommer att vara något varje dag denna veckan med start hos polisen imorgon bitti...

Ska fixa ihop nya scheman till dagis och fritids också som ska lämnas imorgon, lista för inköp, m.m.  bäst att försöka få så mycket gjort som möjligt denna veckan så det inte kör ihop sig sedan.

Känner mig stressad redan men ingen panik som tur är...

Nu ska jag logga ur, stänga igen och flytta datorn, ta fram papper och penna för att börja med scheman...

Ja jag måste logga ur och stänga igen datorn för annars så är frestelsen stor att sitta och pilla med datorn samtidigt och då lär det bli "kattskit" av hela fadderuttan...


Tjingeling

Av Catti - 9 augusti 2009 21:31

Söndag och jag har hunnit med att städa medans maken och barnen har roat sig :-) har även prata med gosegummsoena L och D...

Ärligt talat så är jag kluven, ska jag be vissa personer att dra rakt åt helvete eller ha dom kvar runt mig eller vad göra???

Är så dum att jag hoppas, hoppas och hoppas ännu mera att jag ska må bra av att ha dom inpå mig men tyvärr så har dom inte gjort en tillstymmelse till att reda ut vissa saker, verkar tro att dom fått för sig att jag inte minns, får reda på snacket eller att jag helt enkelt inte bryr mig men tro fan att jag får höra, jag minns också ganska bra och tyvärr så bryr jag mig också...

Blir mest förbannad på mig själv att jag tillåtit folk att göra detta mot mig och min familj men nu vet vi tyvärr att vi inte betyder så mycket för vissa som dom påstått men ok det blir mest pinsamt för dom när dom väl behagar att visa sig....

Har sedan ett bra tag tillbaka satt mobilen på ljudlös och lagt den utan synhåll så jag slipper höra och se skiten...

Nu åskar det som bara den, bäst att logga ur...

Tjingeling...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se